به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، نمایش"تفنگهای خانم کارار" نوشته برتولت برشت و به کارگردانی منصوره صدیف از 27 آبان ماه در سالن علامه رفیعی(ره) از ساعت 6 عصر به مدت 10 شب اجرای عمومی خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، نمایش"تفنگهای خانم کارار" نوشته برتولت برشت و به کارگردانی منصوره صدیف از ۲۷ آبان ماه در سالن علامه رفیعی(ره) از ساعت ۶ عصر به مدت ۱۰ شب اجرای عمومی خواهد داشت.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین، نمایش"تفنگهای خانم کارار" نوشته برتولت برشت و به کارگردانی منصوره صدیف از 27 آبان ماه در سالن علامه رفیعی(ره) از ساعت 6 عصر به مدت 10 شب اجرای عمومی خواهد داشت.
به گزارش سایت ایران تئاتر، تفنگهای خانم کارار در هفتمین همایش تئاتر جوان استان قزوین دو جایزه کارگردانی و بازیگری زن را برای منصوره صدیف به ارمغان آورد.
منصوره صدیف کارگردان نمایش، در آستانه اجرای عمومی این نمایش گفت:«جنگها میآیند و میروند و آن چه باقی میماند چیزی نیست جز خاطرات کودکان پدر مرده و مادران بی فرزند. همیشه و همه جا، هر قدر اعتقادات دشمن اندکتر بوده، ویرانی و درد و اندوه بیشتر شده است و مضرات جنگها با اندکی تفاوت همیشه همسان است.»
وی افزود:«وقتی کودکان بی دفاع فلسطینی و مادران بی یاور لبنانی و پدران فرزند از دست داده عراقی و آوارگان افغانی را میبینیم و همچنین بی شرمی و تهدیدات آمریکای جنایتکار علیه بشریت و ملت همیشه سرافرازمان را هر روز لمس میکنیم، خواستیم با زبان جهانی(تئاتر) گوشهای از مصائب جنگ را در مقطع جنگ جهانی دوم روی صحنه بیاوریم تا شاید گامی در رسالت آگاهی رسانی برداریم.»
صدیف تصریح کرد:«رسالت تئاتر فقط خنداندن و گریاندن نیست؛ به فکر فرو بردن است، خطر کردن است، کار بزرگ انجام دادن است و ما میخواهیم خطر کنیم. این بار میخواهیم با تکیه بر تجربه و آگاهی برشت، درسهایمان را به محک آزمون بگذاریم و بدون بازی با احساسات و یا خنداندن تماشاگر برای آگاهی همگان، نمایشی روی صحنه ببریم و چه بسا در این راه نیازمند همراهی تمام هنردوستان و هنرمندان هم باشیم.»
کارگردان نمایش تفنگهای خانم کارار در پایان گفت:«به فرزندانمان بیاموزیم که تئاتر چیزی فراتر از خندیدن است. تئاتر به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، منبر است و منبر چیزی جز آگاهسازی نیست.»
از دیگر عوامل نمایش، میتوان به مترجم فرامرز بهزاد، دستیار کارگردان مجید میرباقری، طراح لباس ملیحه صدیف، طراح پوستر و بروشور فاطمه واثقی و بنفشه توانایی، طراح نور و صحنه مجید میرباقری، طراح گریم علی واثقی، بازیگران منصوره صدیف، مجید میرباقری، محمدحسین برزگرگنجی، وحید صدوقیان، محمد بهرامی، عباس مؤمنی، سمیرا رحیمی، فرشته مصطفیپور، سیما رجبی و مرتضی نادریفر اشاره کرد.